SAYISAL SIRALAMALAR
PROGRAM TOP 10
 

Program Yorumları, Programlar Hakkında İzleyici Görüşleri, Eleştiriler

Program Yorumları
Programlar hakkındaki yorumlar. Programlar için izleyiciler tarafından yazılan olumlu ve olumsuz görüşler, eleştiriler. Seyircilerin dizi düşünceleri.
#14616
hep destek tam destek
ezgim sana destek gülcan sana da köstek olmaya geldim bugün inşallah bütün çeyrek altınları ve bilezikleri silip süpürecek ezgi sana feda olsun hepsi sana kurban olsunlar bir ezgi kolay yetişmiyor biz kimleri gördük cuma günleri elendiler ben çok eminim gülcan sen bu hafta gideceksin evinde izlersin artık reyhan teyzem sen tam bir cansın can bir reyhan kolay yetişmiyor anam
16 Şubat 2019 / 19:20 Yorumcu Kimliği: 5be6c5b
#14615
oh ya
ezgim seni çok seviyorum
15 Şubat 2019 / 19:09 Yorumcu Kimliği: 24e6224
#14614
ohhh beee
en nihayet anladınız yani ne demek istediğimi sinaya çok üzüldüm çok sevmiştim ama birisi gitmek zorundaydı gönül ister ki gülcan gitsin ama neyse yine başıma kaldı yine başıma ağrı saplamaya devam edecek önümüzdeki cuma'ya kadar neyse önemli değil bilezikler sahibine ulaştı beni çok mutlu etti ama annem pek mutlu olmadı çünkü annem ezgi'yi de reyhan teyzemi de sevmiyor ama ben seviyorum orası önemli rekor kırdık reyhan teyzem idolümsün vallla keşke senin gibi olabilsem ezgim nice nice bilezikler inşallah aşkım
15 Şubat 2019 / 15:52 Yorumcu Kimliği: aee68ae
#14613
neden nergis
ben anladım ki siz ezgi'nin elenmesini istiyorsunuz gayet net anladım ama hiç mi aklınıza gelmiyor izleyici ezgisiz ne yapar ben ne yapacağım eğer bugün ezgi giderse bilin ki bir izleyici ve bir hayran olarak, reyting kaybettiniz hayatta size başarılar dilerim eğer niyetiniz buysa size yazıklar olsun olsun ki aklınızı başınıza alın
15 Şubat 2019 / 11:52 Yorumcu Kimliği: f6e6df6
#14612
etli pilav güzel olmuş bayıldım
14 Şubat 2019 / 16:34 Yorumcu Kimliği: cbabf1cb
#14611
sevgililer günü kutlu olsun
14 Şubat 2019 / 16:31 Yorumcu Kimliği: cbabf1cb
#14610
neden gülcan
lütfen rica ediyorum bir izleyici olarak gülcan'ın diskalifiye edilmesini fatih bey'den rica ediyorum ezgi'nin hakkını yiyorlar 5 haftadır yeter görmek istemiyorum nasıl ezgi'yi sevmeyenler de varsa gülcan'ın da sevmeyenleri var fatih bey ne olur siz duyun beni
14 Şubat 2019 / 12:34 Yorumcu Kimliği: bae61ba
#14608
13 şubat çarşamba
anladık tamam da yeter artık ezgi de gelin onun da hakkı var siz ne istiyorsunuz ben onu anlamadım herhalde ezgi'nin elenmesini istiyorsunuz gerçekten yemin ediyorum hem izleyenleri hem de kendimi geri çekerim siz de nah reyting yaparsınız
13 Şubat 2019 / 16:01 Yorumcu Kimliği: 6ce626c
#14607
12 şubat salı
oh be en nihayet bu sefer de nergis aldı çeyrek altını bari bırakın da biraz da ezgi alsın yani hakkı var yanlış mıyım
12 Şubat 2019 / 18:51 Yorumcu Kimliği: 3ce643c
#14604
psikolojim bozuldu.
kaynanalar psikolojimi bozuyor o yüzden artık seyretmiyorum. zuhal hanımın sinirlendiği kadar var. gelinleri gereksiz şekilde eleştiriyorlar. neymiş gelini deniyormuş. mantosunu istedi vermedi. neymiş kokonanın peşinden gelip alacakmış. babanın uşağı var. puan vereceksin diye esir mi aldın. seviyesiz kaynanaları kınıyorum.
11 Şubat 2019 / 19:21 Yorumcu Kimliği: 5c6b6f5c
#14603
11 şubat pazartesi
oh canıma değsin aferin sina seni canı gönülden tebrik ediyorum ve çok seviyorum seni bir ezgi fanı olarak, ee gülcan ne oldu sana, iyice düştün herhalde cuma gününden beri şoktasın herhalde kendinden başkasını düşünmeyen gerizekalı gülcan kusura bakma ama bu sefer seni evine göndereceğiz sen üzülme hem de havai fişeklerle ne dersin ezgim seni çok seviyorum reyhan teyzem cansın can inşallah yarın ezgi alacak ben inanıyorum
11 Şubat 2019 / 19:12 Yorumcu Kimliği: 4de674d
#14601
haftanın finali
ohhh canıma değdi valla sina gülcan'a fark attı seninle gurur duyuyorum sina seni çok seviyorum songül ablam selamlar ama gülcan sen üzülme haftaya seni de göndeririz sen düşünme bunları ezgim sen ve reyhan teyzem ikiniz de cansınız can ben sizleri tutuyorum ve çok seviyorum
8 Şubat 2019 / 19:31 Yorumcu Kimliği: 91e6f91
#14592
gelinim mutfakta
oh be üçüncü haftanın sonunda çeyrek altının sahibi ezgi oldu inşallah yarın da bilezikleri alacağız bu hafta olmasa bile önümüzdeki hafta hiçbir şey değişmeyecek ha sina ha kübra benim derdim gülcan'la bir ezgi hayranı olarak seni çok seviyorum ezgim reyhan teyzem cansın can
7 Şubat 2019 / 15:53 Yorumcu Kimliği: c3e6ec3
#14591
neden ezgi
hepsini beğeniyorum bir tek ezgi'yi beğenmiyorum o gitsin evinde yemek yapmayı öğrensin reyhan hanımla ezgi hanım orada insanlarla dalga geçmeye gelmişler ben istedim orada cansu'la olsun gülcan'la o ezgi'yi göreyim hepinize saygılar fatih bey seni çok seviyoruz
7 Şubat 2019 / 15:52 Yorumcu Kimliği: e1d8dde1
#14587
neden gülcan
bir gün yokum diye birileri meydanı boş sandı ama artık yeter aynı yağnur gibi oldu ya siz eleyin ya da ben oraya gelip saçını başını yolarım çok ciddiyim yaparım bunu eğer ezgi cuma günü elenirse ben de inanın ki televizyondan yayın yasağı getiriyorum haberiniz olsun
5 Şubat 2019 / 19:27 Yorumcu Kimliği: 53e6253
#14586
tavuk güzel olmuş bayıldım canım çekti bana da getir fatih ürek abiciğim
5 Şubat 2019 / 15:16 Yorumcu Kimliği: b0fd19b0
#14568
1 şubat cuma
anlaşıldı ben bugünden sonra bütün izleyicileri de ele alarak ben de başta olarak gelinim mutfakta reytingleri düşüşe geçti haberiniz olsun bundan sonra ben yokum ve bütün gelinim mutfakta izleyicileri de yok final yapın hatta kanal d'den kaldırılsın rica ediyorum
31 Ocak 2019 / 19:24 Yorumcu Kimliği: 62e6962
#14567
gelinim mutfakta
bence artık bu benim düşüncem ama gülcan elenmesi gerekiyor artık geldiği günden beri ruhumu bedenimi sıkmaktan başka bir şeye yaramıyor diskalifiye hakkı olsun yani yazık ezgi'nin sesi soluğu kesildi 2 haftadır kız kendine gelemedi yağnur bitti şimdi de gülcan başladı bak gülcan kendine gel yoksa ben oraya gelip seni kendine getirmesini bilirim artık yeter burası çocuk oyuncağı değil yemek yarışması siz kimsiniz ki ezgi'ye 1 verip de diğerlerine 5 yok o kadar da değil ben de varım lan ezgi'nin arkasındayım kapı gibi hodri meydan gülcan kork lan benden
30 Ocak 2019 / 19:12 Yorumcu Kimliği: ace69ac
#14566
görüş
allah aşkına bana biri söylesin türbanlı hanımefendi başım üstüne türbanına saygım sonsuz en nihayetinde müslümanız da allah billah aşkına o elindeki ojeler ne :)))
30 Ocak 2019 / 18:24 Yorumcu Kimliği: a68347a6
#14565
görüş
program gerçekten güzel zuhal hanımı seviyorum lakin puanlama sistemi adil değil hem de hiç değil o çok bilmiş kayınvalideler deli ediyor beni seyrederken kendimden geçiyorum kayınvalidelerin yorumlarından dolayı nacizane puanlamayı bilirkişilerin vermesi daha adil olur
30 Ocak 2019 / 18:14 Yorumcu Kimliği: a68347a6
RSSFacebookTwitterYouTube
Yazılım ve Tasarım: Tekin Medya